046 - 451 0050

Fischerpad 101 - Sittard

Novoferm Duoport Garagedeur nu met 25% korting

Novoferm Duoport

Het hele jaar 2018 geven we 25% korting op een Duoport met openslaande deuren voor de garage. Deze garagepoort van Novoferm is inbraakwerend, onderhoudsvrij, geïsoleerd en biedt een brede doorgang. Ideaal voor het huishouden, die de garage gebruiken als opslag voor de fietsen.

Het is een tweevleugelige openslaande garagedeur. De Duoport is erg praktisch door het gemak van een brede toegang. Er is een ruime keuze in profileringen, dessins en RAL-kleuren. Makkelijk uit te breiden met diverse accessoires, zoals driepuntsvergrendeling voor extra beveiliging. Novoferm geeft tien jaar garantie op alle openslaande garagedeuren.

Optimale Isolatie

Het unieke van de Duoport is dat deze zowel geïsoleerde panelen als profielen bevat. Naast een geïsoleerde vulling is het net zo belangrijk dat het kozijn ook geïsoleerd is. Met de Duoport bent u verzekerd van een optimale isolatie en voorkomt u tevens condensvorming aan de binnenzijde van de garagedeur.

Openslaande Garagedeuren

Door de openslaande garagedeuren gaat er geen ruimte verloren in de garage. De stevige deuren zorgen ervoor dat uw garage goed beveiligd is. Daarnaast is de garagedeur onderhoudsvrij en kan het tegen een stootje. De deur kan open blijven staan, zodat u niet met de fiets tegen de deur hoeft te duwen.

Bent u geïnteresseerd in de Novoferm Duoport of wellicht in een andere soort garagedeur? Neem dan even contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat we u terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Reactieformulier

Stuur ons uw vraag, voorstel of reactie via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld.
(De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

  • Indien u teruggebeld wilt worden..


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.


↑ Scroll naar Top