046 - 451 0050

Fischerpad 101 - Sittard

Dockshelter & Dockleveller

Efficiënt, veilig en gecontroleerd – op elk moment.

Een dockshelter en een dockleveller zijn de beste manieren om het laden en lossen van vracht vloeiend te laten lopen. De laad- en lossystemen zijn erop gemaakt om zowel de vrachtwagen als het magazijn perfect op elkaar te laten aansluiten.

Dockshelters

Novoferm dockshelter met een flexibele voorzijde beschermt tegen tocht, regen en wind. Ze vormen een perfecte afdichting tussen vrachtauto en gebouw en voorkomen energieverlies en mogelijke beschadiging van goederen. Novoferm shelters met opblaasbare kussens bieden bescherming tegen tocht, regen en wind. Ze vormen een perfecte afdichting tussen vrachtwagen en gebouw. Dit voorkomt energieverlies, mogelijke beschadiging van het laadgoed en ziekteverzuim als gevolg van slechte werkomstandigheden. Er wordt voorkomen dat vogels en insecten het gebouw kunnen binnenvliegen.

Docklevellers

Er zijn diverse type docklevellers. o.a. Dockleveller met draailip die aan een laadpersoon bevestigd wordt met een zeer gemakkelijke bediening en maar liefst 50 kN dynamische draagkracht. Een draaibare dock leveller, die vast of zijdelings verschuifbaar opgesteld kan worden. Eveneens gemakkelijk bedienbaar of een Hydraulische dock leveller met draailip die hebben zich in de historie van de laad- en lostechniek al vele jaren bewezen.

De ideale lodaing docks

Aanvullende dockproducten zijn Laadkleppen, bumpersystemen en schaarheftafels die zorgen ervoor dat laden en lossen veiliger verloopt. Laat hieronder uw info achter en dan zullen we u meer vertellen over de dockshelter en dockleveller die we bij u kunnen leveren, monteren en onderhouden.


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.


↑ Scroll naar Top