046 - 451 0050

Fischerpad 101 - Sittard

Overkapping

JAGA Superluxe terrasoverkapping

Voor het echte genieten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Twee staanders

Stijlvol, voor de veeleisende klant!
Dat is de JAGA Superluxe terrasoverkapping
Lekker langer buiten genieten, beschut tegen weer en wind. Onder een unieke constructie, waarbij maar twee staanders nodig zijn bij een breedte van 6,5 meter. Absoluut uniek!

Uitbreidingen

Met geïntegreerde verlichting transformeert u de overkapping avonds in een sfeervol verlichte tuinkamer. Zo kunt u ook in de avonduren genieten van het buiten zijn. Er zijn nog meer uitbreidingsopties. Zo zorgt de JAGA Serrezonwering voor beschutting en het weren van schadelijke UV-straling. Met een JAGA Ritsscreen sluit u de overkapping aan de zijkanten af, waardoor wind en insecten geen kans krijgen. En u kunt de overkapping ook dicht maken met de JAGA glaswanden zo ontstaat een complete tuinkamer, waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Eigenschappen

De JAGA Terrasoverkapping heeft een zeer degelijke constructie waardoor de volgende maatvoeringen mogelijk zijn: breedte maximaal 7 meter en gekoppeld tot 14 meter, uitval maximaal 4 meter. De dak beplating kan uitgevoerd worden met glas (gelaagd 5.5.2. helder) of polycarbonaat (16 [mm] helder of opaal). Geheel afgewerkt door een volledig geïntegreerde bladvanger met buis voor hemelwaterafvoer

Download folder Contact / Offerte?

↑ Scroll naar Top