046 - 451 0050

Fischerpad 101 - Sittard

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren van Novoferm

De sectionaaldeuren draaien in tegenstelling tot kanteldeuren niet naar buiten, maar naar binnen. Hierdoor kan de plaats vóór de garage volledig benut kan worden. Dit is vooral handig wanneer u een korte oprit heeft. Een Novoferm sectionaaldeur past altijd.

Herfstactie t/m 15 december: Gratis elektrische bediening t.w.v. €500

Isolerende werking

Een sectionaaldeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind. Bovendien moet de garagepoort dag en nacht vlekkeloos functioneren. Daarom zijn alle Novoferm stalen sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd. Ze zijn te verkrijgen op 2 toenemende isolatiewaarden: iso-20 en iso-45.  Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan.

Eigenschappen van een sectionaaldeur

De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende geïntegreerde loopdeur of zijdeur leverbaar. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED Lichtlijst. De sectionaaldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Opties

  • De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken. De hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.
  • Een goede keuze wanneer de voorkeur uitgaat naar een moderne techniek met een nostalgische uitstraling. Novoferm massief houten sectionaaldeuren worden geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noord-Europees vuren of Afrikaans Okoumé.
  • Met een aandrijvingssysteem opent en sluit u de garagedeur op afstand. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt.

Stel hieronder uw vraag voor alle sectionaaldeuren. Of plan een geheel vrijblijvende afspraak om bij u thuis op te meten en een offerte te ontvangen.

  • Indien u teruggebeld wilt worden..


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

↑ Scroll naar Top