046 - 451 0050

Fischerpad 101 - Sittard

Lamellen Gordijnen

Verticale Lamellen Gordijn

Ons ruim assortiment in lamellen gordijnen biedt de oplossing voor ieder huis. U kunt kiezen uit 2 soorten verticale lamellen.

Functioneel

Verticale lamellen staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geven ze uw ramen optisch meer lengte. Naast standaard ramen, doen Lamelgordijnen het uitstekend bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. En of dit raam zich nu in een kantoor, badkamer of woonkamer bevindt: een verticale lamel kan altijd.

Lamellen gordijnen

De eigentijdse collectie van de Lamellen gordijnen biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur. De standaard bediening bestaat uit een trekkoord voor het openen / sluiten en een bedieningsstang voor het tuimelen van de lamellen.

Reactieformulier

Stuur ons uw vraag, voorstel of reactie via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld.
(De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

  • Indien u teruggebeld wilt worden..


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

↑ Scroll naar Top